Kreate ja Railtek yhdistyvät

17.10.2017

Kreate Oy on 6.10.2017 ostanut Railtek Oy Insan ja Railtek Oy Radan osakekannat. Kauppa vahvistaa Kreaten asemaa radanrakentamisen toimijana ja synnyttää alalle kilpailukykyisen, ratkaisukeskeisen ammattilaisen.


Railtek-yhtiöt ovat aloittaneet taipaleensa radanrakentamiseen erikoistuneena toimijana vuonna 2007 ja kasvaneet merkittäväksi asiakkaiden arvostamaksi rataosaajaorganisaatioksi. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Railtek-yhtiöt ovat toteuttaneet satoja kohteita vaativassa rataympäristössä sekä julkisille että yksityisille tilaajille. Samanaikaisesti Railtek-yhtiöt ovat investoineet ja kehittäneet radanrakentamisen erikoiskalustoa, jolla asiakkaiden vaativimmatkin kohteet saadaan toteutettua laadukkaasti.

Kaupan seurauksena runsaat 20 rautaista ammattilaista siirtyy Kreate-konsernin palvelukseen. Railtekin nykyisistä enemmistöomistajista tulee kaupan myötä Kreaten osaomistajia.


– Railtek-yhtiöt tuovat Kreatelle erinomaista lisävahvistusta jo ennestään mittavaan rataympäristössä toimimiseen. Kaupan myötä kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja entistä monipuolisemmin ja vastaamaan yhä suurempien ja teknisesti monimutkaisimpien hankkeiden vaatimuksiin. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä ja toivotamme Juha Salmisen luotsaaman tiimin tervetulleeksi joukkoomme, toteaa Kreate Oy:n toimitusjohtaja Timo Vikström.


Railtek-yhtiöillä oli tarve löytää kumppani yhtiöiden liiketoiminnan kasvattamiseen. Kreate oli Railtek-yhtiöille luonnollinen valinta kasvukumppaniksi useiden jo toteutettujen yhteistyöhankkeiden myötä.


– Päätimme hakeutua osaksi Kreate-konsernia siitä yksinkertaisesta syystä, että uskomme yhteistyön kantavan hedelmää ja yhdessä olemme voittava joukkue, joka tarjoaa myös henkilöstölle mahdollisuuden olla mukana yhä monipuolisemmissa hankkeissa. Uskomme kaiken tämän tukevan parhaiten Railtek-yhtiöiden strategiaa kasvussa vaativan rataympäristön rakentamisessa, kertoo Railtek-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Salminen.

Lisätietoja:


Timo Vikström, Kreate Oy:n toimitusjohtaja, +358 400 740 057, timo.vikstrom@kreate.fi


Juha Salminen, Railtek-yhtiöiden toimitusjohtaja, +358 40 842 1201, juha.salminen@railtek.fi

Kreate Oy on yhdessä osakkuusyhtiö KFS Finland Oy:n kanssa Suomen johtavia infrarakentajia, jonka riveissä työskentelee yli 300 rakentamisen ammattilaista. Kreaten pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja aluetoimistoja on Vantaalla, Hämeenlinnassa, Oulussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kouvolassa. Railtek-yhtiöillä on toimipisteet Hämeenlinnassa ja Korialla.

www.kreate.fi

10.12.2018Kreaten osaaminen vahvistuu ja yritysrakenne selkeytyy tehtyjen fuusioiden myötä
17.10.2017Kreate ja Railtek yhdistyvät
10.10.2017Vaihteen asennusta työmaalla
04.05.2017Vaihteen purkua Keravalla
11.06.2016Suutarinkorvan sillan korjaus urakka on saatu aluilleen
20.01.2016Päivityksiä nettisivuilla